ÚvodAktuálna situáciaFico je voličom sponzorovaný príspevok na reklamu zákernosti a zbabelosti

Fico je voličom sponzorovaný príspevok na reklamu zákernosti a zbabelosti

Zdieľať článok

Ivan Mlynar

Fico je voličom sponzorovaný príspevok na reklamu zákernosti a zbabelosti.

Dnes by som vám rád ponúkol pár viet o človeku, ktorý si evidentne nevie rady so svojim vlastným životom, o Robertovi Ficovi.

Dôvodom je jeho ľudsky odsúdeniahodný výrok na adresu prezidentky, že opozičnou atrapou. Svoju frustráciu nad svojim spackaným životom v každom smere, vyvrátila táto lacná politická saláma, ako je to u neho príznačné – v dostatočnej vzdialenosti od prezidentky, resp. od jej partnera.

Robert Fico, ostatne tak ako každý z nás, je nositeľom mnohých vlastností, ale u neho dve čnejú nad všetkými ostatnými – zákernosť a hlavne zbabelosť. Takýto človek, ktorého hlavnou náplňou dňa je rozhadzovať okolo seba špinu, človek bez kúska vlastnej sebaúcty vám bez akejkoľvek rozumnej argumentácie vpáli, že ste debil. Ale len na sociálnej sieti, alebo v dostatočnej vzdialenosti pred mikrofónom, najlepšie s celým politbyrom za chrbtom. Proste takýto pako, ktorý od základky závidel spolužiakom veľkosť ich penisu ( veď oni si raz prídu po podpis ) sa vám rád vysmeje , urazí vás, zosmiešni, poníži, len nie do očí. Len úplná ľudská žumpa môže takto uraziť ženu a vôbec nie je podstatné, či Zuzanu Čaputovú môžete, alebo nie.

Pripomínam tým, ktorí by chceli mať z Fica civilnú verziu Supermana, fázu ritného alpinizmu po análnych otvoroch neofašistických poslancov, keď sa v zákonodarnom zbore rozhodovalo o tom, či vôbec sudca dostane možnosť rozhodnúť o vyšetrovacej väzbe toho “ hrdinu “, ktorý by radšej olízal psovi zadok, ako sa stretnúť s ukrajinským premiérom v Kyjeve. Zlé jazyky tvrdia, že keď bol Fico predsedom vlády a s ministrom pôdohospodárstva sa s reportérmi vybrali do polí zhodnotiť postup žatevných prác, musela sa vystrihnúť scéna, keď Fico zbadal malého hada, pretože bol v takom šoku. Som si istý, že podľa Ficovej reakcie na toto stretnutie nezabudne ani ten had.

Takže milý volič Roberta Fica, toto výsledok pravdy, ktorú o Robertovi Ficovi už desaťročia usilovne hľadáte a ak ho naďalej budete voliť, tak si jeho prejavy radšej preložte pomocou Googla zo zákerátštiny a zbabelštiny.

No a na záver sme sa dostali k pointe – verím voliči Roberta Fica, že ak zistíte, že tento neoboľševický prudyNazzy je vlastne zbabelec a zákerák a nikdy skutočne váš život nezmení k lepšiemu, oveľa pravdepodobnejšie je, že sa vám z dostatočnej vzdialenosti vysmeje, konečne poviete – srať na teba.

zdroj: Facebook

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!

O nás

V súčasnej dobe stále viac vidíme delenie spoločnosti na dve skupiny s tým, že stred akoby neexistoval. Sústavne sa vyostrujúce protipóly v diskusiách vo verejnom priestore, pri osobných rozhovoroch, ale aj u politikov a v médiách spôsobujú snahu radikalizácie obidvoch strán.

Mnohé médiá manipulujú informácie, alebo zverejňujú len to, čo vyhovuje vydavateľom alebo ich redaktorom. Ďalšie to, čo prináša najviac čitateľov ako napríklad hoaxy, neoverené informácie a vlastne všetko to, čo je určené pre mentálne najjednoduchšieho čitateľa a diváka.

Nechceme byť takí ako oni a neriešime kto je za čo zodpovedný a komu čo vyhovuje.

Prinášame informácie z rôznych médií, blogov a sociálnych sietí, ktoré si myslíme, že stoja za prečítanie.

Vytvorenie názoru nechávame na vás...

Odporúčame

spot_img