ÚvodAktuálna situáciaBlaha: Keď zomrel Navaľnyj, viedol som schôdzu v parlamente - inak by...

Blaha: Keď zomrel Navaľnyj, viedol som schôdzu v parlamente – inak by ma Naď a podobní šaškovia určite obvinili z jeho zabitia

Zdieľať článok

JA SOM TO NEBOL 😉

Ešteže mám alibi. Keď zomrel Navaľnyj, viedol som schôdzu v parlamente – inak by ma Naď a podobní šaškovia určite obvinili z jeho zabitia 🤣

1. Je samozrejme smutné, že zomrel človek, ale je bizarné, že celý Západ tu teraz veselo spriada konšpiračné teórie a jeho smrť ani nebola vyšetrená.

2. Putin jeho smrť určite nepotreboval, Navaľnyj mal najbližšie desiatky rokov stráviť vo väzení a politicky nikoho neohrozoval.

3. Podľa oficiálnych zdrojov jeho smrť spôsobila krvná zrazenina. Nič viac nevieme, prípad sa vyšetruje, všetko ostatné sú konšpirácie.

4. Nebudem predstierať, že teraz kvôli Navaľnému preplačem celú noc – v Gaze umierajú tisíce detí a na tie všetky médiá kašľú a budú sa teraz týždeň zavzdušňovať jedným americkým agentom.

5. Áno, ruský justičný systém za neho vo väzení niesol zodpovednosť, rovnako ako ten slovenský niesol zodpovednosť za generála Lučanského či advokáta Krivočenka.

6. No nespomínam si, že by na Slovensku odstúpila ministerka spravodlivosti Kolíková za smrť advokáta Krivočenka, za ktorého niesla zodpovednosť, tak nech liberáli láskavo držia ústa o Rusku.

7. Milan Lučanský si vo väzbe akože samovylupol oko a zakrátko na to zomrel – to nikomu zo slovenských opozičných kriklúňov nevadilo, ale hlavná vec, že teraz tu moralizujú o smrti Navaľného.

8. Nech sa radšej pozrú, čo páchajú Briti a Američania s Julianom Assangeom, ktorý je vo väzbe na pokraji smrti na tom slávnom Západe, ktorý sa pýši slobodou slova a ochranou novinárov.

9. Nech si spomenú, ako mlčali, keď prednedávnom v ukrajinskej väzbe zomrel americký novinár Gonzalo Lira, ktorý kritizoval Zelenského.

10. Ani nemukli. A dnes budú moralizovať o smrti Navaľného. Ešte raz – vždy je smutné, keď zomrie človek, ale toto je čisté pokrytectvo.

11. Slovensko má iné problémy ako nejakého Navaľného – v paláci sedí schizofrenička, ktorá chráni Lipšicovo gestapo.

12. Otec lídra opozície nadáva na Slovákov, že sú zbabelý národ, k moci sa derie americký sluha Korčok, opozícia sa pokúša o majdan. Toto sú problémy Slovenska.

Robert Fico má pravdu – keď ste mlčali, keď umierali politickí väzni na Slovensku, tak mlčte o Rusku.

zdroj: Telegram / Ľuboš Blaha

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!

O nás

V súčasnej dobe stále viac vidíme delenie spoločnosti na dve skupiny s tým, že stred akoby neexistoval. Sústavne sa vyostrujúce protipóly v diskusiách vo verejnom priestore, pri osobných rozhovoroch, ale aj u politikov a v médiách spôsobujú snahu radikalizácie obidvoch strán.

Mnohé médiá manipulujú informácie, alebo zverejňujú len to, čo vyhovuje vydavateľom alebo ich redaktorom. Ďalšie to, čo prináša najviac čitateľov ako napríklad hoaxy, neoverené informácie a vlastne všetko to, čo je určené pre mentálne najjednoduchšieho čitateľa a diváka.

Nechceme byť takí ako oni a neriešime kto je za čo zodpovedný a komu čo vyhovuje.

Prinášame informácie z rôznych médií, blogov a sociálnych sietí, ktoré si myslíme, že stoja za prečítanie.

Vytvorenie názoru nechávame na vás...

Odporúčame

spot_img