ÚvodAktuálna situáciaTy si nás volal na špinavú prácu. Napísal boss mafie, Mikuláš Černák

Ty si nás volal na špinavú prácu. Napísal boss mafie, Mikuláš Černák

Zdieľať článok

Pavol Varga

Ty si nás volal na špinavú prácu. Napísal boss mafie, Mikuláš Černák. Dnes doživotne užívajúci si pohostinnosť štátu v čase, kedy bolo čitateľné, že z politického hrobu sa valí väčší zloduch ako bol Meťiar.

Väčšia špina, Zločinec, stále podozrivý čakateľ na vyšetrovanie, žalobu a sudcov verdikt o väzení.

Produkt moci, ktorého si Mafia, na rozdiel od Mečiara, povolávala na Špinavú robotu. Robert Fico.

Pomätená krajina s pamäťou ľahkovážneho rešeta. Pamäť zábudlivá. Na čas dvoch najobludnejších nešťastí Slovenska.

Čarnogurského „otec vlasti“ a „nový Dubček so silným sociálnym cítením“ im, občanom i cudzím, položili na prah domu svoje zločiny. Pre pamäť. Na nočné tiene Mečiara a Fica.
„Čo zlé urobil Smer okrem toho, že kradol“ !

Súdružka, čo miluje Fica, súčasť zboru, ktorý si nič nepamätá, lebo už je starý.
A čas plynie nenávratne s útechou, že „všetko ide po Starom.

Psychický narušená žena vnikla na pozemok prezidentky. Marec 2024. Psychickí zdraví uniesli syna prezidenta Michala Kováča pod kuratelou SIS. August 1995. Ivan Lexa bol po 95 dňoch prepustený z väzby. Júl 1999. Odvtedy spoločnosť 35 rokov čaká, kedy prepustený do domácej opatery mocenského vplyvu a stoviek miliónov, vyzdravie. Rozsudkom súdu.

Diagnostikovaný pacient psychiatrie v Košiciach podpálil nemocnicu. Marec 2024. Psychiatri Slovenska verejne vyzvali Mečiara, aby vo vlastnom záujme odstúpil pre ohrozozovanie demokracie. Máj 1998.

Diagnostikovaný pacient moci, Fico , manipulátor, cynik a nediagnostikovaný šialenec moci v dokumentárnom filme o bývalých premiéroch vyslovil presvedčenie o podobe s Alexandrom Dubčekom. Október 2018. Pár mesiacov po vražde novinára a poprave snúbenice.

„Veľkou inšpiráciou je pre mňa, vzhľadom na filozofiu socializmu s ľudskou tvárou, je Alexander Dubček. Ja vo svojej činnosti, so silným sociálnym cítením, sa veľmi snažím dávať vo svojej činnosti ľudskú tvár“. Robert Fico, šesť mesiacov potom čo bol vyhnaný občanmi od moci po dvojnásobných vraždách.

V roku 1925 odchádza otec Dubčeka s rodinou pozrieť sa do tváre „socializmu s ľudskou tvárou“. Do ZSSR. O pár rokov sa vracia do Československa.

Jeho syn, po detstve v socializme Stalina, dostáva možnosť sa druhý krát pozrieť do tváre „socializmu s ľudskou tvárou“ Brežneva. V auguste roku 1968. Aby po krátkom čase podpísal akt okupácie zvrchovaného štátu. Československa.

A potom ešte po podpísaní „Obuškového zákona“ a pohodlia veľvyslanectva v Turecku je poslaný na „ľad“. Spolu so „socializmom s ľudskou tvárou“. Doba okupácie a normalizácie.
„Čo je dovolené voľne tvrdiť, je dovolené voľne odmietnuť“. Christopher Hitchens.

Silné „sociálne cítene“ a „socializmus s ľudskou tvárou“ Fica treba odmietnuť. Pre svoju bezcennosť. Cenní ,popravení , uväznení či zničenými životmi státisícov občanov niekoľkých generácií práve rukou „socializmu s ľudskou tvárou“, vydávajú dôkazy.

„Čo zlé urobil Smer okrem toho, že kradol“ !

Pre súdružku a ostatné, čo „milujú Fica“ a nič si nepamätajú lebo sú staré, sa núka riešenie.

Starostu Ver- Sur – Mer s názvom chodníka spomienok. Devoir de mémoire. Pamätať si !
Naprieč celým Slovenskom. Krížom krážom, aby nové generácie potom, čo Fico dostane osobnú možnosť pozrieť sa do tváre „socializmu s ľudskou tvárou“ Putina“, už pamäť nestrácali.

zdroj: FB

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!

O nás

V súčasnej dobe stále viac vidíme delenie spoločnosti na dve skupiny s tým, že stred akoby neexistoval. Sústavne sa vyostrujúce protipóly v diskusiách vo verejnom priestore, pri osobných rozhovoroch, ale aj u politikov a v médiách spôsobujú snahu radikalizácie obidvoch strán.

Mnohé médiá manipulujú informácie, alebo zverejňujú len to, čo vyhovuje vydavateľom alebo ich redaktorom. Ďalšie to, čo prináša najviac čitateľov ako napríklad hoaxy, neoverené informácie a vlastne všetko to, čo je určené pre mentálne najjednoduchšieho čitateľa a diváka.

Nechceme byť takí ako oni a neriešime kto je za čo zodpovedný a komu čo vyhovuje.

Prinášame informácie z rôznych médií, blogov a sociálnych sietí, ktoré si myslíme, že stoja za prečítanie.

Vytvorenie názoru nechávame na vás...

Odporúčame

spot_img