ÚvodAktuálna situácia"Bezpečnostné preverenie Kaliňáka by viedlo k Ficovi" - píše Jaro Naď

„Bezpečnostné preverenie Kaliňáka by viedlo k Ficovi“ – píše Jaro Naď

Zdieľať článok

Jaro Naď

V médiách čítam správy, že Kaliňák a Šutaj Eštok sa vyhýbajú odpovedať, či majú bezpečnostnú previerku. Priatelia, tak ja vám odpoviem: NIE, ani len si o ňu doposiaľ nepožiadali. Prečo

Pretože ide naozaj o podrobné preverenie na rôznych úrovniach. Zisťuje sa finančná situácia, sociálne pomery, podrobne sa pozerá aj na spolupracovníkov a priateľov a tiež rodinných príslušníkov. Ľahko vieme predpokladať, že pracovníci z Vojenského spravodajstva, SIS-ky, polície, bánk, daňového úradu, finančnej správy a ďalších inštitúcií, ktoré dávajú vstupy na udelenie previerky, by sa museli pri Robertovi Kaliňákovi zaujímať aj o premiéra Fica a od Šutaja Eštoka je veľmi krátka cesta k prezidentovi z AliExpressu Petrovi Pellegrinimu.

Len si spomeňte na tie všetky nevysvetlené financovania kampaní, prepojania na talianskú mafiu a zločinčov, ktorým v NR SR chcú znížiť tresty, najväčšie kauzy Slovenska, ktoré vedú práve k vládnej garnitúre, alebo si zaspomínajte na Kočnerovu Threemu, kde sa to len hemžilo Ficom a spol. To všetko je odpoveď na to, prečo Diablov advokát Kaliňák a Hurvínek ministerko vnútra utekajú pred novinárskymi otázkami.

A len aby bolo teda jasné, ja som po nástupe na ministerstvo okamžite požiadal o bezpečnostnú previerku na najvyšší stupeň Prísne tajné.

zdroj: Facebook / Jaro Naď

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!

O nás

V súčasnej dobe stále viac vidíme delenie spoločnosti na dve skupiny s tým, že stred akoby neexistoval. Sústavne sa vyostrujúce protipóly v diskusiách vo verejnom priestore, pri osobných rozhovoroch, ale aj u politikov a v médiách spôsobujú snahu radikalizácie obidvoch strán.

Mnohé médiá manipulujú informácie, alebo zverejňujú len to, čo vyhovuje vydavateľom alebo ich redaktorom. Ďalšie to, čo prináša najviac čitateľov ako napríklad hoaxy, neoverené informácie a vlastne všetko to, čo je určené pre mentálne najjednoduchšieho čitateľa a diváka.

Nechceme byť takí ako oni a neriešime kto je za čo zodpovedný a komu čo vyhovuje.

Prinášame informácie z rôznych médií, blogov a sociálnych sietí, ktoré si myslíme, že stoja za prečítanie.

Vytvorenie názoru nechávame na vás...

Odporúčame

spot_img