ÚvodAktuálna situáciaNastupom zločineckej kriminalnickej bandy nastali divne casy

Nastupom zločineckej kriminalnickej bandy nastali divne casy

Zdieľať článok

Hena Lu

Nastupom zločineckej kriminalnickej bandy nastali divne casy. Sluby sa zmenili na tvrdy rezim s moznostou vyssej kriminality, kedze sa chystaju znizovat si tresty a rusit specialnu prokuraturu, ktora ich zlociny vysetruje. A to vsetko musi byt co najskor, v skratenom leg.konaní.

Je zaujimave, ze na argumenty opozície, ze si sami idu znizovat tresty, nehovoria nic take, ze to nerobia pre seba. Cize su s tym stotozneni a nevyvracaju tento fakt. Defacto sa tym priznavaju ku kunaniu zlocinov, z ktorych sa chcu vyvinit, zmazat ich, aby ostali akože „čistí ako lalie“. A nie len to, ale tymto zakonom sa chystaju NADALEJ pokracovat v tychto zlocineckych praktikach aj v blizkej, ci dalsej buducnosti okradat bezneho cloveka. Samozrejme ich budu nasledovat aj bezni ludia, ktorym je svedomie neznamy pojem, lebo budu vediet, ze mozu kradnut, vrazdit a nic sa m nestane, nanajvys dostanu podmienku. HRôZA!!!

Lieky pre dochodcov su opät spoplatnene, za lacnejsimi potravinami nas posielaju do zahranicia. to vsetko oni mozu, lebo ako sa fiko vyjadril, „POLITIKA JE O MOCI A TOTO JE MOCENSKE ROZHODNUTIE“ Cize tu jasne plati zname mafianske: „VYHRAJ VOLBY, MOZES VSETKO“.

Postupne mozeme ocakavat prepustenie zlocincov z vykonu trestu a zmazanie ich skutkov, cize skuttok sa nestal. kajucnikov povazuju za profesionalnych klamarov. Prave takto sa vyjadril vyvineny kažimír, ktory vyriekol, ze jeho obvinenie spociva IBA na lživej vypovedi pofesionalneho kajucnika. HRôZA!!! Príkladom je aj novoprepusteny adam puškár, ktory si az po 17 rokoch spomenul, ze pozna vraha Daniela Tupeho. Vraj to nemal komu, chudaik, povedat. Aj ked bol rezim „jeho ludi“ cele roky, on to nemal komu povedat. a sudy nemaju problem ho prepustit do „domaceho väzenia“. Co mozeme cakat? nevypari sa nejakym sposobom zo Slovenska? Vieme? Vraj na sude povie, kto je vrahom. Preco to nepovedal hned, ked ho zabasli?

.Zato idu Igora Matovica a jeho manzelku obvinovat z danovych podvodov, a to nie v malych. No HRôZA!!!!

Nastupom tejto zlocineckej mafianskej kriminalnickej bandy sa ruca pravny stat, ruca sa demokracia a preto mladi, ci aj starsi su odhodlani odchadzat tam, kde demokracia funguje a kde nemaju obcana a volica za hovno, ako tu na slowakistane.

Beznemu slusnemu cloveku, ktoremu je SUDNOST prirodzenou charakteristikou, je z toho na vracanie. Hoci sa konaju protesty proti cinom tejto zlocineckej bandy, tito zlocinci si idu protizakonne za svojim a nedbaju, co sa so Slovenskom stane, ze nastane rezim ako v rusku ci bielorusku. No HRôZA!!!

zdroj: FB

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!

O nás

V súčasnej dobe stále viac vidíme delenie spoločnosti na dve skupiny s tým, že stred akoby neexistoval. Sústavne sa vyostrujúce protipóly v diskusiách vo verejnom priestore, pri osobných rozhovoroch, ale aj u politikov a v médiách spôsobujú snahu radikalizácie obidvoch strán.

Mnohé médiá manipulujú informácie, alebo zverejňujú len to, čo vyhovuje vydavateľom alebo ich redaktorom. Ďalšie to, čo prináša najviac čitateľov ako napríklad hoaxy, neoverené informácie a vlastne všetko to, čo je určené pre mentálne najjednoduchšieho čitateľa a diváka.

Nechceme byť takí ako oni a neriešime kto je za čo zodpovedný a komu čo vyhovuje.

Prinášame informácie z rôznych médií, blogov a sociálnych sietí, ktoré si myslíme, že stoja za prečítanie.

Vytvorenie názoru nechávame na vás...

Odporúčame

spot_img