ÚvodAktuálna situáciaBlaha: "Ďalší útok Šimečkovcov proti vlastnému národu?"

Blaha: „Ďalší útok Šimečkovcov proti vlastnému národu?“

Zdieľať článok

Ľuboš Blaha

ĎALŠÍ ÚTOK ŠIMEČKOVCOV PROTI VLASTNÉMU NÁRODU?

Tak to je krásne. Eurokomisár Didier Reynders z Belgicka vraj zaslal nášmu ministrovi spravodlivosti list a tento údajný list má z nejakého čudného dôvodu k dispozícii Progresívne Slovensko a liberálna tlač.

1. Existuje ešte nejaký lepší dôkaz, že Progresívci sa spolčujú s úradníkmi z Bruselu, aby škodili Slovensku?

2. Komisár Reynders je politik z belgickej liberálnej strany MR. Táto strana sedí v tej istej liberálnej frakcii ako slovenské PS.

3. A čírou náhodou tento istý pánko pošle na Slovensko list, v ktorom sa údajne vyhráža Slovensku. A tento list, ktorý bol adresovaný ministerstvu spravodlivosti, má k dispozícii PS. Úplný zázrak 😉

4. Ja len, že chlapci a dievčatá z liberálnej internacionály sa zjavne rozhodli, že zničia Slovensko a robia to tak okato, že už je z nich zle celému národu.

5. Len pripomínam, že v Belgicku sú dve liberálne strany – valónska MR a jej sesterská strana z Flámska, ktorej najznámejšou tvárou je Guy Verhofstadt.

6. To je ten istý pánko, čo je až taký milovník slobody, že najnovšie žiada, aby americkému novinárovi Tuckerovi Carlsonovi bol zakázaný vstup do členských štátov EÚ. Za to, že urobil interview s Vladimírom Putinom.

7. No chápete, keď robíte svoju novinársku robotu, tak vám treba zobrať slobodu. Tak si to želá liberálna frakcia v EP. Prenasledovať novinárov! Ako v 30. rokoch! To je šialené!

8. A v tomto istom fašistickom spolku sedí aj slovenské PS. A spolu so „súdruhmi“ pripravuje rezolúcie proti Slovensku a ešte aj zverejňuje listy od ich liberálneho súdruha eurokomisára, ku ktorým sa oficiálne nemá ako dostať.

9. Len pripomínam, že v tejto istej liberálnej frakcii, v ktorej je člen aj PS, pôsobí aj europoslankyňa Sophia Veldová, pamätáte – strapatá Holanďanka, čo chodievala na Slovensko, aby kydala na Roberta Fica.

10. Áno, všetko toto zlo ide od Progresívneho Slovenska. Ja len, že v tej ich frakcii Renew Europe je aj Andrej Babiš a jeho ANO, možno by mal tým našim nenávistným slniečkarom dohovoriť, že vlastnému národu sa neubližuje.

11. Je strašné, čo dnes sedí v Európskom parlamente či Európskej komisii. Otvorene na to upozorňujeme – na ich kšefty s Pfizerom, na ich nechutné vojnové štvanie proti Rusku, na ich dúhové nezmysly aj na ich útoky proti slobode.

12. A tak nás nenávidia. A s pomocou rôznych protislovenských Judášov, ako je Šimečka či Hojsík, špinia na Slovensko a snažia sa nás zničiť.

13. Teraz sa prezradili v priamom prenose. Ešte raz – odkiaľ majú list od svojho kamoša, liberálneho eurokomisára Reyndersa? Čo je toto za nechutnú hru?

14. Som zdesený z toho, čo dnes stojí na čele EÚ. Ale čudujete sa, keď nemecký rezort zahraničia vedie slniečkarka Baerbocková, ktorej dedo bol vášnivý nacistický pohlavár?

15. Jasné, že nenávidia Rusko, jasné, že nenávidia Slovensko. Kedysi si hovorili nacisti, dnes si hovoria „liberáli“. Či – „progresívci“.

V eurovoľbách vás ľudia vyženú. Končíte, Progresívci a tak trepocete nožičkami ako skapíňajúce kone – už len do júna, tik-tak-tik-tak 😉

zdroj: Telegram

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!

O nás

V súčasnej dobe stále viac vidíme delenie spoločnosti na dve skupiny s tým, že stred akoby neexistoval. Sústavne sa vyostrujúce protipóly v diskusiách vo verejnom priestore, pri osobných rozhovoroch, ale aj u politikov a v médiách spôsobujú snahu radikalizácie obidvoch strán.

Mnohé médiá manipulujú informácie, alebo zverejňujú len to, čo vyhovuje vydavateľom alebo ich redaktorom. Ďalšie to, čo prináša najviac čitateľov ako napríklad hoaxy, neoverené informácie a vlastne všetko to, čo je určené pre mentálne najjednoduchšieho čitateľa a diváka.

Nechceme byť takí ako oni a neriešime kto je za čo zodpovedný a komu čo vyhovuje.

Prinášame informácie z rôznych médií, blogov a sociálnych sietí, ktoré si myslíme, že stoja za prečítanie.

Vytvorenie názoru nechávame na vás...

Odporúčame

spot_img