ÚvodAktuálna situáciaServer Politico zaradil Fica medzi „Dvanásť špinavcov“ sveta, do zoznamu „nevítaných hostí“.

Server Politico zaradil Fica medzi „Dvanásť špinavcov“ sveta, do zoznamu „nevítaných hostí“.

Zdieľať článok

Pavol Varga

Server Politico zaradol Fica medzi „Dvanásť špinavcov“ sveta, do zoznamu „nevítaných hostí“.

Na Slovensku, dočasne, posadení oligarchiou a mafiou do kresla „predsedu vlády“.

Andrej Danko včera viedol rokovanie parlamentu smerujúce k likvidácií právneho štátu, zrušeniu Špeciálnej prokuratúry i NAKA. Viedol ho bez dychovej skúšky na alkohol a poslancov parlamentu vystavil hrozbe teroristického činu. Vedenia pod vplyvom alkoholu, lebo na dychovú skúšku mal čakať do nočných hodín.

Peter Pellegríni, súdruh Podržtaška, „vidí ešte priestor na vylepšenie“ novely Trestného zákona, ktorá má byť hradbou pre jeho beztrestnosť za korupciu.

Už sme zabudli na jeho slová – „Nie som žiadna Podržtaška Fica v čase, kedy mu „sestra škrabkaním“ vytvorila stranu s krycím názvom SMER dva.

Vo vláde „špinavca“ a „nevítaného hosťa“ moci sedí na ministerských pozíciách veľa tých, ktorí dávno pochopili nutnosť opraviť metodiku kooperácie so slovenskou mafiou z čias Mečiara.

Už si nevolať mafiu na „špinavú prácu“, ale pokračovať v systéme Mafiánskeho štátu Fica spred rokov, kde Mafia si predvolávala na piate a šieste poschodie moci predsedu vlády, aby mu vydávala príkaty.

A už sme znova, po štyroch mesiacoch v tom, „tehotní“ , plní radosti rodičov moci z predstavy na smrť dokopaného Filipínca Henryho, únosu vietnamského podnikateľa z času krátko po vražde Jána Kuciaka a snúbenice Martinky Kušnírovej.

A zoznam zločincov, ktorý vykrádali štátnu pokladnicu v drahých oblekoch, Panama Pappers, zostáva v optike nezáujmu mocných, požiadať inštitúty spravodlivosti Nemecka o ich vydanie.

Do krajiny, kde sa naplno rozbiehajú podmienky pre ďalší diel brutálnej korupcie a beztrestnosti páchateľov.

Ďalší a ďalší študenti chodia po školách tu so sekerou, tam so strelnou zbraňou, aby hrozili smrťou tým, čo sa vydali na cestu vzdelanosti. Spolužiakom, pedagógom.

A minister z Humenného, ten od Podržtašky ide „vyrábať audit“ a zmapovať školy z pohľadu technických opatrení.

Tak si zalistujme v krátkej histórii bohatej aj na zločiny na území Slovenskej republiky od Novembra 1989.

Zločinec Rudolf Schuster namiesto väzenského úboru za najťažší zločin – Zločin proti ľudskosti“ v akcií eštebákov s názvom Norbert – chodí tlieskať odporcom komunizmu i fašizmu ocenených štátnym vyznamenaním. Tým, ktorým v čase moci KSČ robil peklo zo života.

Napriek tomu, že Vyšší vojenský súd v Tábore odsúdil organizátora likvidácie antisocialistov v akcií Norbert, Alojza Lorenca, už pred desiatkami rokov.

Napriek záveru súdu, že spis akcie Norbert bol zničený, som po rokoch presvedčený, že nielen jestvuje, ale rady ich odporcov po Novembri 1989 sa rozrástli.

Deti členov ÚV KSS využili rodinnú výchovu na báze komunistickej morálky a podieľali sa na únose syna exprezident Michala Kováča. Ivan Lexa dodnes v pohodlí ochrany sedí na chrbte koňa v Pezinku, lebo vie, že keď ďalší sudca doštuduje spis bude vymenený a on dožije vysokého veku.

Syn člena ÚV KSS, Daniel Futej si zo zdravotnej poisťovne vyvezie do daňových rajov 320 miliónov eur. Všetko v „súlade so zákonom“, teda presnejšie s jeho novelizáciou za vlády Fica.

Ten zoznam tisícok trestných činov, spolu s informáciou, že nikdy neboli vystavení trestnému stíhaniu, je v hlavách aj Detí, študentov.

Ako pokrivený obraz bohatstva a moci. Ako symbol „Dvanástich špinavcov“ sveta. Aj s menom JUDr. Robert Fico.

Ako spúšťací mechanizmus, že páchatelia streľby, zabíjania v školách, či vyhrážania sa inou formou, sa tiež ocitnú pod ochranou rovnakou, ako tí mocní papaláši zo zoznamu špinavcov Fica.

Vrátane beztrestnosti. Vrátane vety vraha sprd Teplárne predtým než sa zastrelil – „Mám strach“.

Vrátane sarkatického výsmechu podpredsedu NR SR s fotografiou masového vraha Che už rovno na čele.

Ľuboša Blahu, ktorý včera povedal „neveriacim držiteľom“ mikrofónov :

„Darmo sa tešíte, my podporíme Andreja Danka“ !

A pred obrazovkou sedí rodič s Dieťaťom o nepozná odpoveď na jeho otázku.

„Ako sa aj ja dostanem do zoznamu tých, ktorí sú chránení, Otec ?

zdroj: FB

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!

O nás

V súčasnej dobe stále viac vidíme delenie spoločnosti na dve skupiny s tým, že stred akoby neexistoval. Sústavne sa vyostrujúce protipóly v diskusiách vo verejnom priestore, pri osobných rozhovoroch, ale aj u politikov a v médiách spôsobujú snahu radikalizácie obidvoch strán.

Mnohé médiá manipulujú informácie, alebo zverejňujú len to, čo vyhovuje vydavateľom alebo ich redaktorom. Ďalšie to, čo prináša najviac čitateľov ako napríklad hoaxy, neoverené informácie a vlastne všetko to, čo je určené pre mentálne najjednoduchšieho čitateľa a diváka.

Nechceme byť takí ako oni a neriešime kto je za čo zodpovedný a komu čo vyhovuje.

Prinášame informácie z rôznych médií, blogov a sociálnych sietí, ktoré si myslíme, že stoja za prečítanie.

Vytvorenie názoru nechávame na vás...

Odporúčame

spot_img