ÚvodAktuálna situácia„Nech bude Pellegríni robiť čokoľvek, už vždy bude Podržtaška“. Ocenený režisér Peter...

„Nech bude Pellegríni robiť čokoľvek, už vždy bude Podržtaška“. Ocenený režisér Peter Bebjak.

Zdieľať článok

Pavol Varga

Sú Modré pondelky a ich správy dňa, kedy aj lenivými odborárskymi funkcionármi a slovenskými politikmi sú vítané ako nádherné spestrenie príslovečnej nechuti pracovať a dupkom vstávajú do boja za pracujúcich.

„Nech bude Pellegríni robiť čokoľvek, už vždy bude Podržtaška“. Ocenený režisér Peter Bebjak.

Stupeň animozity, nenávisti medzi Podržtaškou Pellegrínim a darebákom Dankom už po štyroch mesiacoch vládnutia dosahuje parametre vzájomného odporu Sulíka s Matovičom po štyroch rokoch.

Poznaný svet dvanástich rokov vládnutia socialistov, ktorí na začiatku pochopili, že ideály spoločnosti sú tu iba na to, aby sa na nich zarábalo, sa ocitli v ohrození.
No a tak občan si na námestiach odporu pripomína každú ich lumpáreň, každý zločin, každý výsmech právnemu štátu. Každý poryv zbabelosti v snahe zachrániť si kožu pred trestom.
Ale že to spustí najlepší priateľ človeka, Pes, má tiež svoje opodstatnenie.

Už 15 dní platí zákaz ich pripútania k reťazí, čí ich týraniu.
Z pohľadu zákona potom humánny akt eštebáka Muňka darovať byt vylúčenému členovi európskej sekcie socialistov – PES – nie je ničím iným ako nástupom zimy, mrazu a nevľúdnosti počasia zabezpečiť Čuvačovi Robovi miliónovú búdu s teplom.
Nie, Fica neurážam, iba v spomienkach cúvam do času, kedy hlavu čo zohnalapeniaze vlastnou hlavou opantala moc peňazí a bilbordovala hlavu voliča.
„Kto najlepšie ochráni záujmy Slovenska“ Pýta sa Fico a dodáva.
Miky fúzač ? Buldog Mečiar ? Nie.
Slovenský Čuvač. Robo.
Muselo (?) uplynúť 18 rokov, aby občan konečne pochopil, že týranie psov nemá miesto v živote spoločnosti.

18 rokov ničoty, ničnerobenia, lebo „budovanie“ Mafiánskeho štátu nemá oporu v zákone, ústave, ktoré nehovoria nič o jánošíkovskej tradícií.
Slovenský Čuvač Robo však spadá do kategórie výnimiek zo zákona. Na salašnícke práce spojené s „pasením svojich ovečiek“ môže byť uviazaný na reťazi.
A to je obraz tragédie.
Obraz, v ktorom poznaným povelom režiséra spotu k voľbám – „Petr přicházi“ – obraz, kde pes vedie Podržtašku na vodítku.
A obraz tragédie rastie.

Danko, ktorý bol Ficom a Podržtaškou, v súlade so zákonom, odviazaný z reťaze moci.
V Dúbravke, pri stĺpe nočného moru sa po vytriezvení z neznalosti zákona podlizuje Robovi Čuvačovi. Tomu, čo mal ochrániť Slovensko.

Danko, privilegovaný „vlastenec“ zo strany založenej eštebákmi v apríli 1990, ktorý pochopil čaro deformovanej moci dvoma socialistami s výhodou mľaskavého ticha v štátnej pokladnici.

Danko, ktorý sľubuje, že sa nechá v Dúbravke uviazať na reťaz k svojej búde, ba strpí aj búdu, kde Robo Čuvač uviaže aj druhého, ktorému sa rúca sen o paláci. Na reťaz.
Doma mu hovoria a vždy už budú iba prosto.
Podržtaška.

zdroj: FB

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!

O nás

V súčasnej dobe stále viac vidíme delenie spoločnosti na dve skupiny s tým, že stred akoby neexistoval. Sústavne sa vyostrujúce protipóly v diskusiách vo verejnom priestore, pri osobných rozhovoroch, ale aj u politikov a v médiách spôsobujú snahu radikalizácie obidvoch strán.

Mnohé médiá manipulujú informácie, alebo zverejňujú len to, čo vyhovuje vydavateľom alebo ich redaktorom. Ďalšie to, čo prináša najviac čitateľov ako napríklad hoaxy, neoverené informácie a vlastne všetko to, čo je určené pre mentálne najjednoduchšieho čitateľa a diváka.

Nechceme byť takí ako oni a neriešime kto je za čo zodpovedný a komu čo vyhovuje.

Prinášame informácie z rôznych médií, blogov a sociálnych sietí, ktoré si myslíme, že stoja za prečítanie.

Vytvorenie názoru nechávame na vás...

Odporúčame

spot_img